Houten hekwerken

Een houten hekwerk is een goede keuze voor wie een oerdegelijk hekwerk wil. Dankzij de levensduur van 15 tot 20 jaar zijn onze houten hekwerken een duurzame keuze. Het kan namelijk uitstekend tegen vocht en schimmels. Dat komt doordat ze zijn gemaakt van kastanjehout, een zeer sterke houtsoort. Behalve de praktische kant, is dit product ook prachtig om te zien. Zelfs een stadse tuin verandert hiermee in een landelijk tafereel.

Verschillende toepassingen van houten hekwerken

Onze houten hekwerken zijn op veel verschillende manieren te gebruiken, bijvoorbeeld als erfafscheiding. Ze worden ook regelmatig gebruikt als omheining rondom een moestuin om op die manier de plantjes te behoeden voor dieren, zoals honden, katten, hazen en konijnen. Dankzij de latafstand van 4 tot 5 centimeter is er ruim voldoende doorkijk en ondervinden de plantjes geen beperking qua hoeveelheid zonlicht. Daarnaast worden ze veelvuldig gebruikt als omheining waarbinnen dieren gehouden worden. Een schapenweide wordt vaak op deze wijze afgerasterd.

Meer informatie over onze producten

Doordat we houten hekwerken op rol beschikbaar hebben, hoeft u het hekwerk alleen maar uit te rollen om te kunnen gebruiken. Het is net zo eenvoudig weer op te rollen. Wij hebben voor u:

  • Hekwerk kastanje 100 x 500 cm
  • Hekwerk kastanje 150 x 500 cm

Voor meer informatie over onze houten hekwerken kunt u op werkdagen en op zaterdagochtend telefonisch contact met ons opnemen.

Houten tuindelen kopen?

Bezoek onze webshop