Tuingaas

Tuingaas is de perfecte oplossing voor het eenvoudig en doeltreffend omheinen van een tuin of ander stuk grond. Daarbij is het zeer geschikt voor het bouwen van een buitenverblijf voor bijvoorbeeld kippen of konijnen. Of het nu gaat om regulier zilverkleurig, antraciet of groen gaas, kwaliteit staat bij ons altijd voorop. Behalve gaas leveren wij ook alle benodigdheden om zelf snel en eenvoudig een kippenren, omheining of konijnenverblijf te bouwen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • ronde en vierkante tuinpalen (onbehandeld of geïmpregneerd)
  • tuindraad
  • krammen, schroeven en andere benodigdheden

Tuingaas op rol

Tuingaas wordt rol verkocht en is daarom voor ieder type omheining, afrastering of hok gaas voorhanden. Wat de omtrek of hoogte ook is. Bedenk vooraf wel waar het gaas voor wordt gebruikt. Zo is een groen gaaswerk voorzien van een plastic laagje. Dat is het meest geschikt voor het afrasteren van een tuin. Omdat het plastic door dieren eraf wordt gegeten, is het ongeschikt als gaas voor dierenverblijven. Gebruik voor dieren een van de andere soorten gaas zoals kippengaas, schapengaas of gaas voor vee-omheiningen. Ook de maasgrootte en draaddikte is van belang. Gecoat en gegalvaniseerd gaas is onderhoudsarm omdat het is bestand tegen roest, corrosie en verkleuring.

De vele toepassingen van gaas

Tuingaas is in vele uiteenlopende situaties te gebruiken. Behalve het omheinen en afrasteren van een tuin, stuk grond of dierenverblijf, wordt het ook gebruikt voor het weren van ongedierte en mollen. Het wordt ook gebruikt als overklimbeveiliging van schuttingen. En behoefte aan meer privacy in de tuin? Laat het gaas begroeien door een groene heester of mooie passiebloem. Vragen over tuingaas of tuinhout? Neem gerust contact met ons op!