Hardhouten vlonderplanken

Bij de aanleg van een houten vlonder is het belangrijk dat u gebruik maakt van de juiste houtsoort. Hardhout is in geval ideaal, het staat bekend om zijn duurzaamheid en sterkte, en is daardoor uitermate geschikt als bekleding voor uw vlonder. Houthandel Van der Hoek beschikt over de beste hardhouten vlonderplanken voor al uw projecten!

Kenmerken van hardhouten vlonderplanken

Hardhout is een term die gebruikt wordt voor harde houtsoorten die afkomstig zijn van loofbomen. De grootste voordelen van hardhout zijn dat dit hout over het algemeen langer meegaat, minder poreus is en beter bestand is tegen krassen dan zachthout. Hardhouten vlonderplanken kunnen dus goed tegen vochtig weer en zullen niet zo snel beschadigd raken wanneer mensen over het hout lopen of wanneer er meubels op het hout worden geplaatst.

Hardhouten vlonderplanken bij Van der Hoek

Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment met hardhouten vlonderplanken van diverse houtsoorten. Onze hardhouten vlonderplanken zijn niet geïmpregneerd en mogen daarom ook langs de waterkant worden geplaatst. Wilt u weten welke houtsoort geschikt is voor uw project? U kunt dan gerust contact met ons opnemen, onze professionals helpen u graag om uw project tot een goed einde te brengen!