Hardhouten balken

Hardhouten balken voor diverse projecten

Hardhouten balken zijn er in verschillende soorten, waarbij er keuze is tussen verschillende hardheden en bewerkbaarheid. Niet iedere soort is dus geschikt voor ieder project. Houthandel van der Hoek heeft een groot assortiment met hardhouten balken beschikbaar. Bij ons kunt u niet alleen kiezen uit verschillende lengtes en breedtes, maar ook uit onder andere de volgende houtsoorten:

  • Angelim Vermelho
  • Azobe
  • Massaranduba

Hardhouten balken en hun eigenschappen

Gaat uw voorkeur uit naar duurzame hardhouten balken? Azobe is uiterst duurzaam en heeft een sterkteklasse van D70. Azobe wordt vaak toegepast voor constructiewerken, ook Angelim vermelho is hiervoor een prima keus.

Waarvoor hardhouten balken te gebruiken zijn

Hardhouten balken kennen verschillende gebruiksdoelen. Ze zijn te gebruiken voor het maken van overkappingen, vloeren, hekwerken, schuttingen, en veel meer. Zowel professionals als particulieren maken graag gebruik van onze uitstekende kwaliteit hardhouten balken. In onze webshop hebben we uiteenlopende hardhouten balken in geschaafde en bezaagde soorten beschikbaar. Weten welke hardhouten balken geschikt zijn voor het betreffende project? Wij adviseren u graag!