Ronde palen in alle soorten en maten

Ronde palen (tuinpalen) zijn onmisbaar. Of het nu gaat om het plaatsen van een afrastering, een schommel, een tuinhek of het zetten van een hekwerk voor bijvoorbeeld het geleiden van een prachtige pergola: ronde palen zijn als het ware het fundament. In ons ruime assortiment hebben we ronde palen voor iedere denkbare toepassing. Wat de klus ook is: wij hebben stevige, duurzame tuinpalen in allerlei verschillende afmetingen en diktes. Een kleine greep uit de diverse houtsoorten en types:

  • geïmpregneerd of onbehandeld hout
  • hardhout of zachthout
  • gecreosoteerd, geschaafd of geschuurd
  • geschild, gekruind, gefreesd of een combinatie hiervan

Geen klus zonder ronde palen

Zoals gezegd worden ronde palen voor bijna iedere toepassing gebruikt. Vanzelfsprekend is daarbij de kwaliteit. Een schommel bestaat bijna alleen uit een bouwwerk van tuinpalen. Palen die flink wat te verduren hebben. Niet alleen van het speelplezier, maar denk ook aan de weersomstandigheden. Hoe dan ook moet de constructie stevig en betrouwbaar zijn. Hetzelfde geldt voor een tuinhek of schutting. Ook die krijgen flink wat te verduren. Dankzij onze hardhouten, geïmpregneerde tuinpalen ben je verzekerd van een solide en duurzame basis.

Advies over het gebruik van ronde palen?

Veel klussen zijn vaak eenvoudiger dan ze lijken. Waar het om gaat is om bruikbare, praktische informatie. Onze vakmensen geven graag vrijblijvend advies en beantwoorden alle vragen. Zo dragen wij met plezier ons steentje – of, in dit geval: hout – bij aan een succesvol project. Of het nu gaat om een complete speeltuin of het plaatsen van een beschoeiing. Neem gerust contact met ons op.